Naslovna


O nama

 

Čuveni globalni lanac kafeterija poznat je po jedinstvenoj ponudi napitaka od kafe, ali i po brojnim slanim i slatkim poslasticama i jedinstvenom ambijentu.

Godine 1883. Antonio Pascucci, sin krojača, odlučio je da se posveti trgovini i postane “industrijalac”. Posvetio se trgovini sa hranom, osnažen činjenicom da 15. jula napravljen sporazum između Italije i Engleske koji predviđa slobodu trgovine i plovidbe između dvije zemlje. Među namirnica sa kojima je trgovao je bila i sirova kafa koja je postala njegova najveća strast.  Godine 1935. Mario Pascucci se posvećuje poslu koji započeo njegov otac, otvara prvi dućan u Monte Cerignone, koju će voditi njegova supruga Domenica. Posle rata Dino Pascucci, Mariov brat, otvara prvi kafić sa espresso kafom i njegova specijalnost će postatiu kafa i proizvodi od kafe.

Prvi caffe Pascucci u Crnoj Gori je otvoren u Baru i u predivnom ambijentu kako samog caffe-a tako i9 ljetnje bašte, očekujemo Vas. Uz tradicionalno vrhunsku kafu tu su i specijaliteti naše kuhinje koje pripremamo po Vašim zahtjevima.


Jelovnik

 
Pogled 360°